Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.12-17.12.2017г. Зодия Рак

Рак

Ежедневието ви е много натоварено, като в този процес се откриват варианти, които да преобразят социалния ви статус- кариерно развитие, бъдещи позиции в колектив и т.н. Вероятно ще се колебаете, защото имате избор, не е изключено към вас да се възвърнат минали идеи, шансове, да получите предложения, с които сте се разминали преди.

Почти на всяка крачка можете да се сблъсквате с предизвикателства, които да усложняват предварителните ви планове, но също и алтернативи за справяне, които ще ви обогатят- на различни нива. Правилно е да реагирате на момента, за да сте адекватни на бързите промени и динамичната картина.

Звездите ви подтикват да разгърнете потенциала си, да се борите за онова, което е близко до сърцето ви и ще обсеби вниманието ви- това може да е частна инициатива, хоби, любим човек…Каквото и да е, сега ще получите достатъчно подсказки – в какво следва да влеете енергията си, за да преуспеете или да се чувствате щастливи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>