Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 11.12-17.12.2017г. Зодия Телец

Телец

През тази седмица ще сте социално много активни, ще сте склонни да действате крайно, така че да преобразите начина си на съществуване и да спечелите нещо значимо. Всъщност, сега е моментът да удържите онова, което е ваше и дори да го преумножите, да не позволявате да подменят интересите ви, да увенчаете с успех дълго полагани усилия. Ще изненадвате околните с поведението си, но така ще можете да разкриете допълнителни варианти за просперитет и ако една врата се затвори, ще откривате друга-спонтанно, бързо, която ще ви отведе към скрита мечта или внезапен шанс.

Често попадате в център от събития или дебати, които засягат материалното ви благополучие и не само. Мнозина могат да се озоват пред избор, а посоката ще се определи от съответните разяснителни разговори.

Добрата новина е, че имате на кого да разчитате и всъщност- трябва да се стремите да си сътрудничите, това е крайъгълният камък, дори вид гаранция за постигане на всяко едно намерение. Същевременно, понякога може да имате усещането, че важни за вас хора се държат прекалена властно и дори- нетолерантно. В оптимален случай- намирате начин да се възползвате от тяхната енергия, да обедините усилия в обща и изгодна цел. Ако това е невъзможно, тогава е препоръчително да не влизате в остри конфликти, защото рискувате да предизвикате загуби или остра съпротива от недоброжелатели, конкуренти, хора с различно от вашето мнение. На този етап вие можете да потърсите и откриете личности, които да ви подкрепят, дори и да е за сметка на други, на които явно няма да можете да се доверите.

Важното е, че няма да ви липсват алтернативи и вие сами ще се убедите в това. Все пак мнозина ще си направят своеобразна „уборка“ в отношенията и по горе-описания начин, като разберат на кого и в каква степен могат да разчитат или пък-не.

Можете да научите тайна или да получите тайно предложение, въпрос на избор е отново- дали ще се възползвате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>