седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 12.03-18.03.2018г.

Изтича един лунен месец и дни преди Новолунието   ние трябва да се справяме с дела, които вече са стартирани, но все още не са приключили. Качествено ново начало може да нахлуе в живота ни едва след Новолунието или през следващата седмица. На този етап се налага да се придържаме към задължения и норми, които често може да не са по вкуса ни. Ако направим асоциативна препратка-  все едно се намираме в високоскоростна кола от намерения, с желание да пристигнем по-бързо в съответната дестинация, но пътят е лош или пък маркировката ни налага доста ограничения. И така, на практика ще се съобразяваме с външни и независещи от нас фактори повече от обикновено, например- това може да са дела от миналото, може да са по възрастни и авторитетни лица, също и институции, с които взаимодействието не е лесно.

334595 Тенденцията често ще провокира разяснителни разговори, като стари теми отново се възобновяват и изискват разрешение. В този процес не можем да разчитаме на кой знае каква толерантност, припомням че Венера и Меркурий са в Овен, така че когато ние отстояваме своето мнение и щастие- реагираме по- безкомпромисно и сме склонни да се борим за своите интереси и чувства, а не толкова да се съобразяваме с околните. Ако има нещо, което да ни дразни- ще реагираме по-крайно, а в по-неприятна форма- това може да доведе дори до скъсване на някои връзки, обтягането им  до краен предел.

Изглежда, че засега- успехи ще имат предимно онези, които проявяват инициативност над средното ниво и достигат до внезапни, бързи победи. Ако темперамента ни не е чак толкова рисков, тогава- обходни пътища и изход от заплетени ситуации също ще се открива, но обединяващо правило е, че трябва да разчитаме предимно на себе си,  да действаме в избраното направление и може би по-малко да се обясняваме и да говорим. Мобилизацията на личния потенциал е най-силният коз през тази седмица и онези от вас, които се възползват от него- действително ще могат да отключат нови и по-добри перспективи за себе си, ако не в настоящето, то задължително в по-далечното бъдеще.

Паричните потоци през тази седмица  също търпят някой затруднения. Отново като пример- възможни са важни обсъждания, които касаят материалното ни състояние, това може да повлияе на чувствата ни, а ако имаме стари дългове- буквално или в преносен смисъл, то те ще напомнят за себе си. В друг вариант- разходите ни растат по различни поводи и е целесъобразно да сме по-внимателни, да не поемаме излишни рискове.

В обществено значим аспект не са изключени  определящи  новини, като минимум- спорове, че и борба за надмощие.  Едва ли ще се стигне до някакво обогатяващо решение, но затова пък- много истини ще излязат на повърхността и със съответните последици  през последните дни на месец март.

На 17-ти март Марс преминава в Козирог и допълнително ще провокира необходимостта да забавим темпото, а всяко едно наше действие- ще се закодира трайно в имиджа ни като минимум.

. На 17-ти и 18-ти март сме под влияние на Новолунието, което подсказва че през следващите близо две седмици ще трябва да проявяваме подчертана твърдост, да поемаме повече отговорности, ще трябва да се учим от натрупания си опит, да се осланяме на придобит авторитет и само тогава ще се добираме до онова, което желаем.

Активира се и една астрологична фигурка наречена “пръстът на съдбата”, тя   сочи- нашата емоционална обвързаност с близки и любими хора и явно предстоят някои промени в това отношение и те ще бъдат повече под контрола на причинно-следствена връзка, която ни застига и нека тя да бъде по-благоприятна за нас…

Успех и щастие за всички!

Mariana Petrova

4 Коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • В какъв смисъл пръст на съдбата?За кои планети и транзитни?

    • Привет, „пръстът на съдбата“ е съчетание от два квинконсина и един секстил, на върха е северен възел, това е важно, а другите планети са Нептун и Лилит в орбис на съвпад, който транслира енергия гъм Сатурн и общо взето означава- приспособяване към нова обстановка, развитие в отношенията, защото „сверяваме часовника“, разделяме се се с илюзии, приближаваме се към предопределеност, която засяга сърдечността, можем да скрепим връзките си, но може и да охладнеем и не всичко ще зависи от нас…

      • Здравейте! Това за всички ли се отнася независимо от личния хороскоп?

        • Здравейте, общия хороскоп се отнася за всички :)