Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2016г. Зодия Водолей

Водолей

Напрежението, което ескалира в последно време в близкото ви обкръжение ще ви подтикне да разширите границите на своето съществуване чрез нови контакти, понякога премествания, справяне с юридически казуси и т.н.

Лайтмотив е сега да хармонизирате средата си на съществуване, а нивото ви на справяне по различни поводи и пряко ще рефлектира върху финансовото ви състояние и „сигурност”- в един по-общ смисъл.

Мнозина са на прага на сериозни трансформации, които все още се обмислят и е правилно да градите вид стратегия, да се замисляте за варианти, от които да се възползвате, да изберете оптимално правилна посока, като не губите от поглед по-далечни цели. Верни ориентири и подсказки получавате през настоящия период- на какво можете да разчитате, кои са „слабите звена” и препятствия за преодоляване. През септември и под влияние на затъмненията е трудно и почти невъзможно да се движим напротив на текущите събития, остава да се възползваме от тях, да ги отчитаме и вземаме мерки в рамките на възможното.

До сряда привличате погледи, думите ви имат подчертана чуваемост, действията могат да доведат до добри резултати-възползвайте се!

Четвъртък и петък са важни за материалното ви състояние, дните са показателни, ключови, понякога-превратни. Насочвайте, анализирайте, пазете се от прибързани ходове и/или подвеждане.

В събота и неделя –интересен и/или полезни новини, разговори и срещи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>