Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2016г. Зодия Дева

Дева

Покровителят ви Меркурий е ретрограден и във вашия собствен знак, така че вероятно текат процеси, през които вие преосмисляте всичко случило се в близкото минало, а анализите, които направите после ще се имплантират трайно върху взети решения, понякога променени нагласи спрямо условията ви на съществуване и най-близка среда- дом, семейство, също и професионална реализация.

Опитайте се до пълнолунието на 15-16 септември да оставите зад гърба си негативи и дестабилизиращи елементи, за да не ги „влачите” и през следващата година. В дома ви се налагат някакви преобразувания, те могат да се продуцират от вас, но също и от енергична личност, която ви оказва съществено влияние, а може да отнема голяма част от ресурсите ви-материални и не само. В оптимален вариант- намирате компромисно решение по водещи за вас теми, обновяващи, хармонизиращи обстановката, но в друг случай- влизате в спорове, които превъртат отношенията ви рязко на ниво с по-сериозни трансформации. Можете да разтоварите напрежението чрез ремонти и/или пътувания…въпрос на избор или възможност…

Пазете се от прекомерни или необмислени харчове, периодът предразполага към дестабилизация на финансите ви.

До 22 септември за вас е от водещо значение да изберете вярна посока, да направите своеобразен избор и без да бързате. Ако това се случи в края на месеца и през октомври можете да материализирате желанията си, да възвърнете вид инвестиции, да получите разплата за положени от вас усилия и т.н.

До сряда ежедневието ви е динамично, често натоварено, но и доста продуктивно.

В четвъртък и петък предстоят важни събития отнасящи се до партньорските ви връзки и/или обществено положение, имидж. Пик от събития, показателни тенденции, дребни действия имат широко значение. Насочвайте до колкото е възможно. Припомням, че оформени нагласи и чувства през тези дни се закодират трайно.

В събота и неделя- водещ мотив са приходи-разходи, а и до колко можете да разчитате на важни за вас хора.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>