Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2016г. Зодия Козирог

Козирог

Звездите настойчиво ви „бутат” да разширите кръга си на влияние, да промените средата си на съществуване чрез премествания, осъществяване на нови и полезни контакти, понякога и извън близкото ви обкръжение, да се замисляте за алтернативи, да търсите и намирате обходни пътища, така че да се справите с въпроси, които натягат напрежение, гълтат огромен енергиен ресурс и не само, но без адекватна възвращаемост.

В друг случай- това са правни въпроси- буквално или в преносен смисъл, които можете а преодолеете точно- като излезете „навън”, разчупите статуквото с по-решителни мерки или крайни действия.

В подобен процес вие изменяте нещо в линията си на поведение, съответно-имидж и това се отчита за благотворно въздействие.

Постепенно и още през следващите месеци, дори  през октомври пред вас ще се разкрият много нови възможности, които са способни да обновят социалния ви статус, да ви превъртят на по-високо ниво- стига да имате конкретни цели, които да преследвате, все ще се намират начини, така че да ги постигате. Действайте устремено в избраното направление от октомври до февруари и животът ви действително ще се преобрази. Всъщност, посланията на Съдбата са точно такива и нека вие да проправяте път напред и нагоре в избраната от вас посока, а не да следвате събитията и трансформациите по принуда и един друг по-хаотичен, непредвидим начин.

До сряда- шанс да спечелите бонус, повишение, като минимум-морално удовлетворение.

В четвъртък и петък-знакови новини, разговори, решения с дълготрайно отражение…

В събота и неделя- имате нужда от почивка и усамотение или предпочитате компанията само на любими хора.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>