Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2016г. Зодия Лъв

Лъв

До Пълнолунието и Лунното затъмнение на 15-16 септември лайтмотив е вашата сигурност- приоритетно финансова, но не само. Важно е през тази седмица да направите нужното, така че да стабилизирате доходите си, в подобен процес е препоръчително да не поемате финансови рискове…ако сте служители във фирма, можете да предоговорите своите отношения по един оптимален за вас начин. Резултатът може да е несигурен на този етап или да не се прояви веднага, но в края на септември и в началото на октомври-да.

Ако заниманията ви са творчески или имате частен бизнес- появяват се внезапни нови шансове, способни да разширят перспективите пред вас, особено, ако контактувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни и/или креативни личности.

В любовта- не позволявайте теми като приходи-разходи да влияят на отношенията ви, въпреки че не е изключено сега да прозрете до колко можете да разчитате на човека до вас, като го оценявате на различни нива, включително и лоялност…

Ако сте сами- шанс да срещнете любовта, при условие, че искате и сте социално активни. В края на седмицата- изненади отнасящи се до вашите чувства и привързаност и нека те ви вдъхновят, а не обратното.

До сряда- популярността ви расте, но зависите подчертано от одобрението на околните, вие сте под светлините на прожекторите-образно казано. Благоприятно време да изгладите евентуални различия с любими хора.

В четвъртък и петък се пазете от загуби и измами, не действайте прибързано и емоционално…пик от събития, които са способни да ви разделят с неточни представи, дори илюзии.

В събота и неделя- ентусиазмът ви се възвръща.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>