Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2016г. Зодия Рак

Рак

Информационният поток при вас продължава да протича под влияние на известно напрежение, защото постоянно получавате новини, които „осветляват” вид обстоятелства, истини, защото се налага да преговаряте за вашето бъдещо развитие,  защото се променят условията ви на работа- те трябва да бъдат предоговорени като минимум.

Слънчевото затъмнение и Лунно затъмнение, които са на 15 и 16 септември ви носят пълнота от знание, пик от информация, не са изключени и разяснителни разговори, превъртащи ви в съвсем обновена обстановка на съществуване, която ще смени декорите около вас-буквално или в преносен смисъл. Някой от трансформациите са „внезапни”, други-планирани и обмислени. Същевременно се оформя шанс да направите бърз пробив към по-добрия ви социален статус- кариерно развитие, семейно положение и точно сега е времето ,когато трябва да канализирате перспективите, които ще прорастват през октомври и ноември, понякога и до февруари 2016 година.

В партньорските отношения- преосмисляте линията си на поведение, дори чувства като следствие от чутото през настоящия период и нека то да бъде конструктивно ,скрепващо, а не обратното, все пак зависи и от вас самите, поне на половина…

До сряда сте като на житейски кръстопът, но усилията в избраното направление могат да се отразят благотворно на материалното ви положение, да съдействат да получите подкрепа от важни за вас личности.

В четвъртък и петък- е уместно да се стремите да водите разговори, съобразно по-далечни цели и без да позволявате емоциите да ви водят. Ако има нещо тайно или илюзорно- то се проявява по един ярък начин.

В събота и неделя можете да бъдете крайни в решенията си, вероятно и не без причина.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>