Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2016г. Зодия Риби

Риби

Социалният ви статус подчертано зависи от подкрепата на ваши партньори-лични и делови. Тяхната опека към вас сега се преосмисля и е полезно да направите нужното, за да скрепите връзките си, защото оформените тенденции до края на септември после ще ви влияят дълго и ще са трудно отменяеми.

Същевременно не е изключено да възникнат спорни казуси относно кариерното ви развитие или други ключови въпроси за бъдещето и просперитета ви. Във ваша полза е  да обединявате усилия с  авторитетни за живота ви личности, а не да се противопоставяте.

Нивото ви на справяне- пряко ще рефлектира и върху финансовото ви състояние. От една страна имате шанс да отстоите своите позиции, да преборите конкуренция или да се справите с препятствия от всякакво естество и да спечелите,  а от друга- при прибързани и необмислени ходове рискувате да загубите много или всичко. За това е от водещо значение да „градите мостове”, а не обратното, да не прибързвате…

До сряда е възможно да възникнат варианти, неочакван изход във всеки случай.

В четвъртък и петък предстоят ключови, превратни, като минимум показателни  събития относно отношенията ви с важни за вас хора и положение в обществото. Анализирайте, насочвайте!

В събота и неделя лайтмотив е финансовото ви състояние, дните са подходящи да въздействате благотворно на тази сфера. Не са изключени обаче спонтанни или принудителни разходи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>