Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2016г. Зодия Скорпион

Скорпион

Все по-остро стоят теми свързани с близкото ви обкръжение- на работното ви място, в приятелския ви кръг или пък у дома…Изглежда е дошло време, през което трябва да прецените кои хора си струва да поддържате и кои трябва да отстраните от пътя си, защото ви нанасят повече щети, понякога и чисто материални, но не само.

Подобни въпроси са особено актуални през настоящия период, ще имате достатъчно подсказки и поводи, за да се ориентирате, но ваш е изборът- по кой път ще поемете, какви мерки ще вземете…

До сряда „домът е вашата крепост” или предпочитате да останете в страни от активни социални мероприятия. Същевременно могат да се оформят вид алтернативи, обходни пътища и варианти за реализация на намеренията ви като ги обсъждате с доверени лица, сами правите съответни анализи и т.н.

Четвъртък и петък са ключови за общественото ви положение, сърдечни взаимоотношения и привързаност. През тези дни предстоят пик от събития, създават се трайни тенденции и нека те бъдат във ваша полза- насочвайте до колкото е възможно, доверявайте се на интуицията си /тя е особено силна/. Една мъдрост гласи: „внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне”,  а аз бих добавила и „какво си мислиш”, защото ще прораства или прояви през следващите месеци.

В събота и неделя „почивате” активно. Дните не протичат по предварителен график.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>