Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2016г. Зодия Стрелец

Стрелец

Повечето от вас са под влияние на мощна енергия, която подсилва амбициите им, но може да доведе и до нервно напрежение, ако не се канализира в правилна посока.

В оптимален вариант- вие се борите за своите „права”, „място под Слънцето” според личните ви желания и високи амбиции, но в този процес може да влезете в остра конфронтация с влиятелни лица, вид конкуренция или други обстоятелства, които трябва да надскочите- при това умело, а не като влизате в конфликти, които ще ви струват скъпо-буквално или в преносен смисъл.

Вашето социално положение /кариера, брачни отношения/ се преосмисля и до 22 септември ви се налага да бъдете мобилизирани, да вземете решения, които после ще ви влияят дълго. На този етап е най-важно да изберете пътя ви на развитие и без да бързате, да обмислите алтернативи- план А, Б- за действие, така че да бъдете максимално успешни.

Все повече се усилва влиянието ви над околните и при нужда ще имате на кого да разчитате. Въпреки всичко- околните понякога ви изненадват, а за да минимизирате тази тенденция е уместно самите вие да се пазите от спонтанни реакции. Същото се отнася и до финансовото ви състояние- склонни сте на харчове, които да ви дестабилизират, внимавайте!

До сряда информационният поток е много усилен, получавате хубави и/или  полезни новини.

В четвъртък и петък предстоят ключови събития, които  се отразяват на домашната ви среда или пък социален статус-генерално. Припомням, че дребни действия имат широко отражение, а тенденциите са показателни за дълго, имайте го предвид и се опитайте да насочвате, да отстранявате слабите звена.

В събота и неделя ентусиазмът ви се покачва, благоприятно време да се разтоварите в приятна компания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>