Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 12.11- 18.11.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

В душата на мнозина от вас е неспокойно, мечтите и желанията ви стават все по-ярки, може да възникват идеи, които да определят бъдещото ви развитие за дълго, да повишат социалния ви статус скокообразно. Но този процес ще изисква базисни трансформации, вероятно да рискувате над средното ниво, да действате по-смело, да си изградите дългосрочна стратегия, план, който да осъществите поетапно през идните седмици, че и месеци.

Вероятно на повечето от вас не им се стои твърде у дома или приоритети, които се отнасят до дом, семейство, недвижимо имущество- внасят напрежение и смут в душата ви. Нека това да е повод да изчистите евентуални недоразумения с близките ви чрез конструктивни и разяснителни разговори, а не да ги задълбочавате. Евентуални конфликти в този сектор могат да се задълбочат и да ескалират поне до края на декември, ако не ги стопирате своевременно и още в началото.

Може да проведете разговори в семейството си, които да докоснат душата ви, не е изключено да узнаете тайна или пък, ако има ерозивни, скрити процеси в отношенията ви, то те ще станат по видни, за да ги оцените, насочите в оптимално правилна посока.

В този процес ще изпитате вид съмнения, може да размислите за бъдещите си планове, да промените мнението си или да навлезете в период на дълбоки преоценки и така е правилно. Придържайте се към истината, натрупан опит, пазете се от преувеличения и ще преобърнете предизвикателствата в полза.

Мнозина ще се фокусират върху подобряване на условията си на съществуване чрез ремонти, изчистване на битови и имотни казуси, все повече енергия ще отива в този сектор, полезно е да делегирате отговорностите със семейството си, но без да позволявате това да прерасне в противопоставяне на интереси, борба за своеобразно надмощие и т.н. Все пак всичко е проекция, а според нея пак така- всичко е възможно…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>