Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.08- 19.08.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вашият покровител Меркурий е ретрограден и ви подтиква да изпитвате съмнения по кой път да продължите напред, в друг вариант- склонни сте да се връщате към миналото, това може и да е необходимост, защото продължават да ви застигат въпроси, които засягат бъдещото ви развитие, но са се породили  в близкото минало.

Информационният поток е много усилен, прави ежедневието ви доста натоварено, защото сте социално много активни, преговаряте за интересите си, отстоявате вашето място под Слънцето, поне-се стремите да задържите завоюваното.

Някой от вас трябва да променят мнението си, линията си на поведение, евентуално да се откажат от взети вече решения, да потърсят варианти преди да продължат напред, понеже се налага да лавират между своите и чуждите интереси.

До средата на седмицата- се пазете от преувеличения, подвеждащи новини, да се предпазите от разминавания с очакванията. Вие ще се справите, съществува голяма вероятност /поне за повечето от вас/- да извлекат големи ползи и дори да превъртят негативни в позитиви, подобно на това, че в „мътна вода най-лесно се лови риба“…

През първата част на периода хора близки до сърцето ви или хоби, развлечения- са повод за повишени разходи.

През втората част на седмицата чувате приятни, полезни известия, които ще ви помогнат да спечелите нещо ценно за вас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>