Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.08- 19.08.2018г. Зодия Везни

Везни

Налага ви се да се доказвате повече от обикновено пред околните, защото заемате нови позиции в колектив или пък сте сменили средата си на съществуване и/или подчертано зависите от одобрението на „другите“-общо. В този процес получавате силна подкрепа от Венера, която е във вашия зодиакален знак, вие с по-голяма лекота печелите симпатии, привличате погледи и тенденцията ще я усещате все по-силно през идните дни.

Същевременно близкото обкръжение може да е повод за повишени разходи, например-вие инвестирате средства в собствения си имидж, а може и да позволявате колеги, приятели да се възползват от вас-чисто финансово.

В най-неприятна форма- трябва да се пазите от загуби, които могат да бъдат провокирани от тях. Но както казах вече, вие имате пълни шансове да въздействате и да насочвате процесите, дори и да има някакви предизвикателства пред вас, то те ще бъдат смекчени или напълно унищожени, особено през втората част на периода.

Все пак някой от вас се чувстват неспокойно, поради семейни, битови или имотни казуси. Вероятно се осъществяват преобразувания в този сектор на живота ви, които ще останат трайни, но се появяват и внезапни шансове за въздействие, това е своеобразен изход, вариант и т.н….все пак, последните приоритети ще изискват повече време, за да стабилизират пластовете под краката ви, но сега набелязвате алтернативи, които застават на пътя ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>