Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.08- 19.08.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Вие сте в силно трансформиращ период, може да изпитвате колебания относно ключови въпроси, които се отнасят до бъдещото ви развитие, те могат да засягат материалната ви сигурност, особено онази, която е като „скачени съдове“, за подкрепата, която можете да постигнете от важни за вас хора. Възможно е около тях да ескалират трансформации, които да се отразяват и на вас, а може и това да касае темата- до колко и на кого можете да разчитате.

Явно направените анализи ще са ви много полезни и могат да доведат до покачване на благосъстоянието ви, може да повлияе в положителна посока на имиджа ви, особено, ако съзнателно потърсите и намерите желаната опека, действате първо в тази посока и съвсем стратегически.

Понякога сте склонни да бъдете твърде взискателни и безкомпромисни, както към себе си, така и към близкото ви обкръжение. Така може да играете ролята на истински лидер, с който се съобразяват, но може да предизвикате и хлад в отношенията ви, помислете, балансирайте умело между вашите и чуждите интереси.

Бъдете активни, инициативни, за да се разтоварите от евентуално ескалиращо напрежение…Шанс да си върнете пропуснати възможности на различни нива, ако това въобще е възможно- ще го разберете през тази или следващата седмица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>