Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.08- 19.08.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Меркурий е ретрограден във вашия зодиакален знак, така че вие често може да се оказвате в център от дебати на неизяснени въпроси от миналото, които сами инициирате, защото търсите отговори и решения. Такива постепенно ще се намерят, особено през втората част на седмицата, защото думите ви имат чуваемост, получавате приятни, полезни известия, провеждате подобни срещи.

Все пак и до 15 август е нецелесъобразно да водите разяснителни разговори на работното си място, да спорите с по-възрастни или власт-имащи особи, защото това едва ли ще доведе до очаквани от вас резултати, напротив-може да скъсате отношения, дори договори, внимавайте, помислете първо какво действително искате, а на този етап и при повечето от вас това е спорно. Учете се от стари „уроци“ и без това са възможни ситуации в ежедневието или на работното ви място под формата на „дежа вю“. Ако желаете различен резултат, използвайте различни похвати на въздействие-това правило винаги „работи“.

В друг вариант-ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм поради принудителни пътувания, налага ви се да избирате между това, което „трябва“ и онова, което „искате“.

Пазете се от преувеличения, особено до 17 август- те могат да ви изиграят лоша шега, да ви разминат с очакванията, дори да ви разочароват.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>