Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.08- 19.08.2018г. Зодия Рак

Рак

Водеща тема може или трябва да бъде материалното ви благо-състояние, понеже разходите са нараснали, източниците за печалба могат да се променят или са неустойчиви, под въпрос. Каквото и да е- моментът е подходящ да въздействате на вашата сигурност в един по-широк смисъл като се замислите или възползвате от стари варианти за придобиване на блага, от вече съществували възможности, които сега пак могат да застанат на пътя ви и е ваш избор дали ще ги приемете или пък-не.

Получават се „първи сигнали“ или възможности да разчитате на нови и креативни хора, които внезапно да разкрият неочаквани възможности пред вас. В друг вариант-оформят се процеси за смяна на средата ви на съществуване, околните ви изненадват, но и ви даряват доста шансове, помислете кои от тях да приемете.

Вашият дом е вашата крепост, въпреки че до средата на периода може да изпитвате известен дискомфорт от твърде властно или нетолерантно поведение от страна на вашия партньор. През втората част-евентуални недоразумения във вашето семейство могат да бъдат изчистени, съответно-вие можете да разчитате на близките си, те на вас, можете да закупите вещи или да предприемете действия, които допълнително да въздействат в положителна посока на средата ви на съществуване.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>