Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.08- 19.08.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

До средата на седмицата може да чуете новини, да проведете разговори, които да внесат смут в душата ви, да ви помогнат да надникнете отвъд видимото, но онова, което засяга нещо ценно и любимо за вас, а понякога-генерално социалния ви статус.

Част от наученото е силно преувеличено, информацията колкото и да е полезна, може да е и доста неточна, поне-неустойчива като перспектива на развитие, която ви се представя като вариант.

През втората част на периода вече не всичко изглежда толкова сериозно, а понякога и заплашващо, получавате изненадващи новини, които може да са подкрепящи и от страна на партньори /лични или делови/.

Откриват се и се обсъждат алтернативи за кариерното ви развитие или социален статус-общо. Ваш е изборът дали ще ги приемете, но те ще се разгръщат постепенно и ще ви окажат дългосрочно влияние за идните 6 месеца като минимум, така че внимателно обмислете бъдещите ви перспективи на развитие.

Склонни сте да криете истинските си чувства, за някой това може да е повод за натрупване на напрежение, за други- своеобразно бягство от текущи задължения, остро отстояване на мнение, „словесна война“, която имате реални шансове да спечелите стига да не прекрачите определени граници и не губите целите си от поглед.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>