Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 13.08- 19.08.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

При повечето от вас преобладават позитивните оценки, защото разчитате на по-далечни хоризонти, шансове за реализация, които да надскочат границите на възможното към настоящия момент. Тук и сега може и да усещате вид препятствия, но там в далечината се оформят красиви картини или вие сте склонни да ги рисувате, да действате в подобна и мащабна перспектива, и така е правилно.

През първата част на периода взаимодействието с близкото ви обкръжение е сложно и нееднозначно, от една страна имате на кого да разчитате, а от друга- не са изключени равносметки, събития, които да ви дистанцират от определени лица, внасящи повече затруднения в живота ви, отколкото ползи.

През втората част на седмицата влиянието ви над околните се преумножава и влияе позитивно на настроението ви, имате на кого да разчитате и все някой ще порадва сърцето ви.

Бъдете внимателни, ако пътувате, пазете се от преувеличения, на този етап не подписвайте дългосрочни договори, не вземайте окончателни решения по юридически казуси-успехът ще е спорен.

Материалното положение на почти всички  е затруднено, но се появяват и внезапни, нови и дори дълготрайни варианти за печалба, особено, ако ги търсите…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>