Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 13.08- 19.08.2018г. Зодия Телец

Телец

Все още за вас водеща тема е домът и семейството ви, в този сектор се случват най-значимите преобразувания, тук най-силно можете да въздействате, бих казала също, че сега е моментът да хармонизирате средата си на съществуване, да създадете фон, който после ще ви влияе дълго, да кажем през идното полугодие, но може и повече.

В този процес може да възникнат стари и неразрешени спорни въпроси с вашия партньор, част, от които са преувеличени и ако не се внимава- могат да доведат до недоразумения, дори разрив, който трудно ще бъде потушен.

До средата на седмицата пътувания, теми свързани с хора стоящи далеч от вас или по-далечни перспективи на развитие ви изглеждат сложни, а понякога с песимистични оттенъци. През втората част на периода ежедневието ви става все по-натоварено, но рутинните задължения са повод за удовлетворение, справяте се добре, срещате подкрепа в лицето на колеги и т.н., намират се варианти и изход за заплетени казуси /лични и делови/.

Може би е по-добре действително да се концентрирате върху професионалната си реализация или поне да прекарвате повече време на вън, ако на този етап домашната атмосфера е по-скоро напрегната, тенденциите са извън контрола ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>