седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 13.08- 19.08.2018г.

Слънцето е в Лъв и традиционно през това време ние се обръщаме към онова, което е най-близко до сърцето ни, искаме да порадваме душата си с любов, развлечения, хоби, дори и това хоби да е професионална реализация. През това лято нашите желания са силно преувеличени, ярки и водят до крайности със съответните последици.

439858До средата на седмицата ние може да сме все още с усещането, че нещо недостига, за да сме напълно щастливи- това може да е обич, която очакваме от другите, а може и да са финансови средства, които разходваме със забележителна лекота или не ни е лесно да задържим, преумножим и т.н.

През втората част от периода тенденцията започва да се променя, ние сме по-склонни да залагаме на диалогичността, да разглеждаме събитията от различни ъгли, така че да спечелим онова, към което се стремим, а не да го изгубим. Склонността към компромиси или необходимостта да жертваме нещо, за да придобием друго става все по-очевидна и всеки сам ще прецени за себе си каква цена е готов или трябва да плати. Разбира се, всичко зависи от собствените ни амбиции. Съответно, колкото по-големи постове заемаме или се целим на високо, толкова по-големи трябва да са поетите отговорности, също- необходимостта да дадем, за да получим.

Въпреки че Луната е нарастваща, припомням, че Меркурий и Марс са ретроградни и ни се налага да се справяме с въпроси от миналото или новото начало е част от зададени вече перспективи, добре познато старо и т.н. До 19 август ние подчертано се справяме по-гладко с теми, които вече са ескалирали, дори вниманието ни е насочено в такава посока и изисква да се фокусираме повече назад, за да попълним пропуски, изправим евентуални грешки, открием варианти, за да си върнем съществували преди шансове и т.н. , преди да продължим напред.

Качествено ново начало или оформяне, подписване на документи е целесъобразно едва след 19 август. До тогава- можем да градим стратегии, да набелязваме нови и нетрадиционни начини за печалба /в един по-широк смисъл/, но в рамките на горе-описаното, следва да се пазим от преувеличения, които в последно време преобладават, така че да се предпазим от разочарования, разминаване с очакванията…

В любовта- леки флиртове прерастват в романтични отношения, но краят е неясен, несигурен…

В обществено-значим, социален или професионален аспект, предстоят много реформи, които до началото на септември може да са съпътствани от изненади или публични скандали…Следете за подробности, усетете на къде „духат ветровете“ , за да реагирате оптимално целесъобразно. Трансформациите обхващат предимно власт-имащи, бюрократични структури….

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>