Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2017г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте в период на значими трансформации, някой от тях са инициирани от вас самите, други- от бързо променяща се обстановка около вас от променящи се приоритети, които ви подтикват да вървите напред, да се развивате, така че да следвате своята предопределеност, да оставяте зад гърба си онова, което е изживяло своето време.

На този фон се появяват алтернативи за печалба- те може да са допълнителни доходи, паралелни или нерегламентирани, може да са под формата на бонус или неочаквано предложение, помощ от хора, които са извън близкото ви обкръжение. Това може да компенсира пък- нарастващи разходи, които са по направление-любими хора /деца, партньори/, а може и да е хоби, необходима инвестиция в частна инициатива…Вариантите са много ,понякога може да имате усещането, че средствата изтичат между пръстите ви по различни поводи, но важното е, че се появяват и компенсиращи механизми, ваше право е да се възползвате или пък-не.

В прекрасен период сте да откриете професионална реализация, която ще повиши авторитета ви, ще ви стабилизира материално, ще промени ритъма за ежедневието ви за дълго. Полезно е да сте максимално инициативни в тази посока, особено след Новолунието на 17, 18 ноември…

В любовта- привличате погледи, печелите с лекота симпатии, стига да поискате…

Ескалира някакъв въпрос, който е извън контрола ви, бъдете нащрек, внимавайте за подробности, „пазете си гърба“, за да не ви изненадат…Ако има нещо тайно, то задължително ще се прояви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>