Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2017г. Зодия Телец

Телец

Вашата сила и шансове за успехи сега се коренят във възможността да градите връзки-лични и делови, те могат да ви помогнат да осъществите по-далечни мечти, да разширите хоризонтите си пред вас- буквално или в преносен смисъл. Ако имате половинка в живота, тогава моментът е подходящ да скрепите отношенията си като обсъдите по-далечни перспективи на развитие, интересни идеи и скрепващи интереси. Понякога те може да са свързани с пътувания, премествания, в други случаи- уреждане на документи, включително правни, изчистване на евентуални недоразумения, в които участват и роднини и т.н.

Ако водеща тема в живота ви е професионалната реализация, тогава също трябва да потърсите вид опека от влиятелни лица, трябва да преговаряте с тях и всъщност имате доста големи шансове да се доберете до целите си.

Последното ще е особено полезно за мнозина, предвид напрегнатото ежедневие в последно време. То може да ескалира от повишена конкуренция, откровени недоброжелатели или понеже търпението ви е изчерпано. В такъв случай, можете да се прехвърлите на други релси на развитие, особено като използвате Новолунието на 17, 18 ноември, „градите мостове“ с вид авторитети и отстранявате препятствия.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта и тя обещава да е надеждна, вълнуваща.

Ако имате проблеми в настоящите си отношения, дава ви се втори шанс да ги изправите, особено и отново с Новолунието, след него…Ако все пак това не се случи, може да имаме сериозни доказателства, че това „не е вашия човек“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>