Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.01- 20.01.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вие сте в силно трансформиращ период, който засяга вашия социален статус-общо или финансовото ви състояние в частност, което много зависи от подкрепата, която получавате от партньори-лични или делови, влиятелни личности, финансови институции. Голяма е вероятността да срещнете подкрепа, която да ви подейства обогатяващо- буквално или в преносен смисъл, да ви помогне да заемете по-престижни позиции в колектив. Но не всички ще бъдат чак толкова доброжелателни, не е изключено да идентифицирате персони, които реално могат да ви дестабилизират.

Още през първите дни на седмицата получавате новини, които са „осветляващи“, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, възможно е да проведете разговори или да вземете решения, които да бъдат особено конструктивни и да превъртят евентуални предизвикателства във ваша полза.

Ако това е невъзможно, тогава може да решите да смените средата си на съществуване и това ще се отчете за положително обстоятелство.

Социалната ви активност е много висока, преборвате конкуренция, можете да срещнете любовта, ако сте сами, включително-едно приятелство да прерасне в нещо повече.

През втората част на периода- се пазете от необмислени харчове, не е подходящо да задлъжнявате, да теглите кредити, ако имате стари дългове или неуредени чисто материални приоритети-то те ще напомнят за себе си. Но може и а си върнете нещо изгубено, което е ваше- тенденциите са закодирани в миналото и клонят към развръзки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>