Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.01- 20.01.2019г. Зодия Везни

Везни

Водещ фокус за вас по различни поводи е вашето семейство, член от семейството, ако това не е така, тогава вероятно трябва да се справяте с имотни казуси, наследства, место-живеене и т.н. До края на тази седмица е оптимален срок да въздействате по-позитивно на този сектор от живота ви, насочвайте, преговаряйте, може да проведете определящи разговори, да чуете подобни новини, които ще ви покажат на како можете да разчитате, с какво следва да се разделите, защото то е измамно или ерозивно.

Как се справяте с подобни приоритети разбирате през последните дни от седмицата тогава предстоят развръзки, някой от тях могат да бъдат бързи или изненадващи, могат да бъдат своеобразна разплата за положени от вас усилия, поне да са показателни събития, които да набележат евентуални слаби звена в този сектор.

Друга важна тема са партньорските отношение и всъщност вие сте в прекрасен период да заздравите вашите връзки, да срещнете любовта, ако все още сте сами.

Социалната ви активност е много висока, това води до повишение на популярността на повечето от вас, можете да проведете успешни преговори, да получите предложения или да сключите договори с широко, дълготрайно отражение, особено, ако сте по-инициативни в тази посока и тази перспектива кореспондира с целите и желанията ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>