Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.01- 20.01.2019г. Зодия Водолей

Водолей

Тече последна седмица от вашата изминаваща една лична година, така че този период за повечето от вас се свързва с равносметки, развръзки, съответно- можете да получите своеобразна награда за полагани от вас усилия, а ако все пак нещо е на път да излезе от живота ви, не се притеснявайте, то само ще отвори място за друго, по-перспективно, което се кореспондира със собствената ви предопределеност, ще ви даде шанс да просперирате и т.н.

На този етап може да се радвате на подкрепа от страна на влиятелни личности, приятели, колеги или пък водите успешни преговори, така че да защитите интересите си, да се справите с нараснала конкуренция или пък евентуални- недоброжелатели. Каквото и да е, полезно е да сте социално по-активни, за да не пропуснете някой шансове. Мнозина могат да заемат нови и по- престижни позиции в колектив или да сменят средата си на съществуване и това ще се отчете за положително обстоятелство.

Още през първите дни на седмицата чувате важни новини или може да проведете разговори, които се отразяват на вашата сигурност- финансова, но не само. Може да въздействате на тези процеси като използвате алтернативи, „обиколни пътища“ или се осланяте на факти, аргументирани доводи и насочвате мнението във ваша полза.

През последните дни предстоят изненади, развръзки, понякога обрати, които да се отразят отново- на средата ви на съществуване, може да скъсате някой връзки и договори, но може и да си върнете нещо изгубено, ако е ваше…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>