Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.01- 20.01.2019г. Зодия Козирог

Козирог

Може да ви се струва, че щастието е на една ръка разстояние от вас, но първо трябва да преодолеете някакво препятствие или да проявите търпение, за да го постигнете и на практика да е точно така. Звездите през тази и следващата година ще ви показват, че нищо не е невъзможно, силата е на ваша страна и най-смелите ви мечти са осъществими, стига да проявявате повече упоритост, постоянство- ще постигнете отлични резултати и успехи, които после никой няма да може да ви вземе.

В началото на седмицата водите доста конструктивни разговори, думите ви имат чуваемост, налагат авторитета ви или поне карате околните да се съобразяват с вас. Получавате огромна яснота, разделяте се с илюзии, ако има такива, запознавате се с ерозивни процеси или тайни, осветяват се всички „тъмни ъгълчета“ от живота ви, а това може да ви помогне действително да се ориентирате и да вземете оптимално правилни за вас решения, да изберете обогатяваща посока- в един по-широк смисъл.

Все пак е полезно да следите за интересите си, ако се наложи да бъдете по-крайни или инициативни, така че да не позволите да „измъкнат килимчето под краката ви“, особено, когато става въпрос за чисто материални приоритети или недвижимо имущество. Показателни събития и развръзки предстоят през втората част на седмицата и особено през последните дни. До тогава- вие определяте бъдещ фон на съществуване- в дома ви, с близки хора и не само- това може да е среда, която е базисна и засяга дори кариерното ви развитие, имидж и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>