Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.01- 20.01.2019г. Зодия Овен

Овен

През цялата седмица расте вашият ентусиазъм, борбен дух, защото отчитате възможности, които можете да реализирате, ако не веднага, то поне поетапно и с отражение в по-далечното бъдеще, но сега можете да направите първи стъпки в тази посока- дават ви се подобни шансове или понеже- се чувствате действително притиснати от хора или обстоятелства да сте максимално мобилизирани, така че да утвърдите вече завоювани позиции, да не позволите да ви изместят и т.н.

Вие може да сте като „войн“, който чрез своите действия проправя път и за всички останали, влияе им, насочва ги, сам преобразува- картината около себе си. За мнозина сега предстоят едни от най-значимите през годината преобразувания, те в значима степен се определят от инициативността ви и желанията ви.

Върви ви при воденето на преговори, оформяне на договори, включително юридически казуси, ако желаете да разширите влиянието си като сте социално по-активни, общувате с влиятелни хора, личности извън близкото ви обкръжение- получавате „зелена светлина“. При евентуални пътувания- ще ви върви много, а някой могат да срещнат късмета си или любовта.

През последните дни на седмицата- стари перспективи относно социалния ви статус се възвръщат, клонят към развръзки- може да получите голяма награда или този процес ще бъде свързан с обрат, ако не сте поели във вярната посока. Ако сте изгубили нещо, но то е ваше- ще можете да си го върнете, но ако трябва да напусне живота ви-това ще се случи спонтанно и ще освободи място за друго и по-перспективно. Предстоят изненади, силни и запомнящи се емоционални преживявания, следете за интересите си, не ги губете от поглед, не се поддавайте на провокации, избягвайте конфликти и всичко ще е наред.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>