Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.01- 20.01.2019г. Зодия Рак

Рак

През тази седмица, особено през вървите дни- мнозина ще проведат определящи бъдещето  разговори със свои партньори /лични или делови/, ще вземат решения, ще получат новини, които ще очертаят по-далечни перспективи на развитие. Имате шанс да укрепите вашите връзки, като изчистите евентуални недоразумения, като се осланяте на натрупан опит, който ще е показателен за  общ просперитет, кои са най- правилните стъпки и т.н. Възползвайте се от аспектацията на звездите, това е рядък шанс, който ще е повод да създадете или оздравите контакти с важни за вас хора.

Ежедневието ви е доста натоварено, но и продуктивно, до края на седмицата вие можете да получите повишение, ако условията ви на труд го позволяват. Подходящо е да си потърсите удовлетворяваща работа, ако нямате такава и тя ще се окаже дълготрайна, обогатяваща.

Като минимум- можете да проявите по-голяма инициативност, така че да утвърдите авторитета си, да получите вид одобрение, което ще се закодира трайно в имиджа ви.

През последните дни от седмицата сте доста емоционални, пазете се от спонтанни и необмислени реакции, които могат да имат обратен от желания ефект. Ако се разделите с някого-това ще е окончателно, внимавайте.

Същевременно се оформя някакъв траен фон в партньорските отношения и нека той бъде позитивен, действайте в тази посока, ако желаете да е така.

През втората част от седмицата не са изключени изненади, миналото напомня за себе си, може стар другар или шанс да се възвърне към вас. Ескалират показателни събития и развръзки…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>