Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.01- 20.01.2019г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица можете да чуете важни новини, да проведете подобни разговори и преговори, които да ви отредят нови и по-престижни позиции в колектив. Вероятно това няма да се случва даром, а следствие на натрупания ви авторитет и опит, способност да привличате на ваша страна одобрение от по-възрастни, власт-имащи персони и т.н.

При всички случаи е полезно да сте социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да се сдружавате и така може да постигнете стабилни успехи, които ще прорастват поне през идното полугодие.

Не е изключено човек от миналото да напомни за себе си, дали ще ви зарадва или пък –не, много зависи от вече натрупани тенденции и т.н.

Вие сте в прекрасен период да подействате позитивно върху социалния ви статус и материално състояние, да спечелите нещо значимо, но нивото на успехи ще е пряко свързано със собствената ви инициативност- сега и преди, все пак звездите ще ви дават „зелена светлина“ в начинанията, но важи правилото, че „Господ дава, но в кошара не вкарва“.

През втората част на периода и особено през последните дни предстоят някакви развръзки- те ще подействат пряко на стабилността ви в един по-общ смисъл или на финансите ви в частност. Както казах вече- може да получите голяма награда, която да повиши благосъстоянието ви, но не са изключени и обрати, които да ви дестабилизират. Следете за случващото се, за да вземете мерки и не поемайте никакви рискове през втората част на периода, които са свързани с онова, което имате…

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>