Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.05-20.05.2018г. Зодия Водолей

Водолей

До 17 май пик от информация, развръзки на обстоятелства, които сте отчитали за извън контрола ви, това може да са и тайни процеси- излизат на повърхността и вече губят своята сила и значение поне до есента.

За сега, променените условия на съществуване, които отчитате като „пролетен ден след бурна нощ“- ще ви стимулират силно да отстоявате интересите си, да бъдете максимално инициативни, да  подобрите близката атмосфера, поне- да не бъдат подменени интересите ви.

Тенденцията можете да я усетите като прилив на енергия и адреналин, най-мощно е това влияние върху родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Нека тази мощна енергия бъде канализирана в конструктивни идеи, а не напрежение, което се прехвърля в дома ви…

В дома и семейството ви настъпва вид обновление, то вероятно не винаги ще ви харесва, а по-скоро ще ви кара да се адаптирате, но си струва усилието, което трайно ще се запечата…Ако искате да смекчите това влияние- купете нещо ново, което да подейства пак така-обновяващо. Изхвърлете стари и ненужни вещи.

Марс преминава във вашия зодиакален знак на 16 май и ще остане там до 16 ноември. Помислете как да се справите с тази марсова енергия- хубаво е да сте физически по-натоварени, да си поставите някаква по-далечна цел, която да преследвате упорито, а после- получените резултати ще се развива почти по инерция и през идните две години и половина…Иначе може да изпитате нервно напрежение, да се въвлечете в конфликтни ситуации и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>