Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.05-20.05.2018г. Зодия Дева

Дева

Новолунието може да обнови сърдечните ви взаимоотношения- с партньори или деца, ако имате такива. Това може да се случи по един изненадващ и спонтанен начин, следствие на проведени разговори, получени новини, ваши собствени настроения и анализи. Каквото и да е, вие сте склонни да действате спонтанно, но и креативно, така че да се справите с предизвикателствата, дори да ги превъртите във ваша полза.

С какво могат да ви изненадат близките или пък вие тях-разбирате през тази седмица, това са сюжетни линии, които ще се развиват и през идните седмици, че и години.

Както знаете- в началото винаги по-лесно се влияе, така че изберете правилната посока и действайте!

През първата част от седмицата и до 17 май се налага да сте по-внимателни с уреждането на документи, при евентуални пътувания, хора извън близкото ви обкръжение също могат да се превърнат в повод за значими преобразувания.

През втората част на периода- желанието ви да експериментирате, да се откъснете от зависимости е толкова силно, колкото и целесъобразно и може би наистина е по-добре да се оставите на течението.

Ежедневието ви става все по-динамично, натоварено, пазете се от стрес и не се претоварвайте по възможност…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>