Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.05-20.05.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Напрежението в душата ви генерираше инициативност в последно време, която сега и до 17 май може да е повод за ключови събития и вид развръзки, да се надяваме- само положителни или предимно заздравяващи, подобряващи средата ви на съществуване.

Новолунието през тази седмица ще обнови сърдечните ви връзки- с партньори, деца, ако имате такива, защото около тях се случват промени, на които и вие трябва да реагирате по адекватен начин или понеже- се появяват нови обстоятелства, които променят този сектор от приоритети. Каквото и да е, то вероятно ще изисква и вид инвестиция- сито материална или под формата на морална подкрепа..

Желанието да преуспеят ще е повод мнозина от вас да експериментират с нещо непознато в своята професионална реализация, това може да е творчески подход на настоящото ви работно място или нещо ново, съвсем различно и отнасящо се до собствен бизнес, но с нововъведения и пак така-инвестиции.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>