Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.05-20.05.2018г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица може да изпитвате силно напрежение породен от това, което трябва да правите и онова, което ви се иска. Тенденцията може да предизвика „късо съединение“ в душата ви, след което вече нищо няма да е същото- вашето желание за свобода /в един по-общ смисъл/, да експериментирате и да опитате нещо ново, но такова, което кореспондира с финансовата ви сигурност- ще стане почти неудържимо, а едновременно с това действията и реакциите ви- креативни, но и трудно предвидими.

Вие ще изненадвате, вероятно и околните вас, а във водовъртежа на тази обновена среда на съществуване- вие ще воювате да своите интереси, ще преодолявате конкуренция, ще привличате енергични личности, които да се превръщат в мост към успехите ви.

През следващите седмици, че и месеци- вие ще се откроите като лидер и рядко ще се съобразявате особено с околните, факт, който може да предизвика възхищение, но по един естествен начин- и недоброжелатели, внимавайте, не е лошо да не предизвиквате твърде много Съдбата и да сте с една крачка напред пред предизвикателствата, да умеете да предвиждате и всички следстивя и т.н.

Седмицата започва с Новолуние, което ще засегне финансовото ви състояние, възползвайте се от тази мощна енергийна вълна, която може да ви отведе напред и нагоре, ако сте по-инициативни, решите да вложите нещо ново в дейността си.

Време е да обновите материалното си състояние-възникват интересни идеи за това, те ще са повод за внезапни, бързи печалби, но понякога и разходи. За сега- изберете вярната посока, ще имате достатъчно подсказки-какво ви обогатява, какво ви носи щети, изберете тактика и действайте!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>