Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 14.05-20.05.2018г. Зодия Телец

Телец

Новолунието в началото на седмицата е във вашия зодиакален знак, така че ще ви подейства като силна приливна вълна за промяна. Мнозина, особено родените в 1 деканат, но и всички останали в различна степен ще попаднат под императивното въздействие да оставят нещо зад гърба си, изживяло своето време, това може да окаже влияние на роднинските ви отношения и да ги постави на различно ниво, някой от вас коренно и спонтанно ще преобразят бъдещите си планове за развитие, това може да е свързано с промяна на средата, включително и пътувания, със скъсване на едни договори, за сметка на нови и т.н.

Общото е, че желанието ви за свобода се поражда, развива неудържимо, ще ви подтикне да бъдете по-креативни, да разчупите статуквото, да преобразите линията си на поведение, начин на живот.

В този процес ще ви се налага да се борите за своето място под Слънцето, понеже амбициите ви са нараснали и изискват повече усилия или това са външни причини, които ви предизвикват, мобилизират, а вие ще реагирате с упоритост, която ще се отрази на социалния ви статус-имидж като минимум.

Онова, което посеете сега, ще прораства дълго-през идната една година, че и повече, не го забравяйте, не губете целите си от поглед и ще преуспеете, поне-няма да позволите а подменят интересите ви…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>