Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.04-21.04.2019г. Зодия Водолей

Водолей

Вата социална активност расте, а с нея и възможностите да заемете нови и по-престижни позиции в колектив. Моментът е подходящ да преговаряте за интересите си, получавате подкрепа от влиятелни личности, от приятели, от колектива, в който съществувате…Можете да се възползвате от подкрепата на звездите в това направление и да сключите договори, да стигнете до решения, които ще разширят възможностите пред вас на различни нива.

Появяват се и варианти да подействате позитивно на доходите си, това може да бъде следствие на вид опека-понякога и тайна, следствие на шанс за паралелни или допълнителни доходи и т.н.

Това може да е повод и да компенсирате някой повишени разходи, които ескалираха в последно време.

Същевременно, има вероятност не всички да са чак толкова доброжелателни към вас. В друг вариант може да има натрупани в миналото обстоятелства, с които не сте съгласни или пък отчитате за извън контрола ви, но ви указват силно въздействие. Ако има скрити процеси, хора или обстоятелства, които ви влияят по подобен начин, това ще стане особено видно сега. Опитайте се да отстраните евентуални негативи като промените подхода си кардинално или пък се разделите окончателно с онова, което пречи на чувството ви на щастие общо.

Пълнолунието на 19 април ви носи пик от информация и ще даде достатъчно яснота, също така може да обнови, промени вашите връзки, договори, дори среда на съществуване…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>