Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.04-21.04.2019г. Зодия Риби

Риби

До 20 април можете да разчитате на опеката на Венера, която усилва вашето обаяние, чар, с които печелите симпатиите и одобрението на околните. Хубаво е да се възползвате от опеката на тази планета, да бъдете социално по-активни, за да преговаряте за интересите си, имате шанс да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, да спечелите повишение, ако условията на труд го позволяват, това може да е бонус, морално удовлетворение.

Разходите на мнозина могат да бъдат все още по-високи от обичайното, в друг вариант- това може да е повишена конкуренция, изисквания, които пак така да се отразят на онова, което имате-общо.

Можете да влияете на тези тенденции, оценете къде са „пробойните“ или слабите звена, за да ги отстраните, за да се предпазите от евентуални-загуби-общо.

Пълнолунието на 19 април „осветява“ точно-финансовото ви благополучие, което е тясно свързано с подкрепата, която можете да получите от „другите“-общо. Пик от информация или събития могат да се окажат преобразуващ момент, нека той бъде положителен за вас, сега е подходящо да действате посока- повишение на благосъстоянието, укрепване и задържане на онова, което имате…То може да засяга и имущество, ако това ви интересува…След Пълнолунието всичко ще се движи по-скоро по инерция и според тенденции, които вече се задали.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>