седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2017г.

Лайтмотив през тази седмица е да повишим комфорта си на съществуване и индивидуално ще припознаем това усещане в една водеща, приоритетна цел, така че ще вложим енергия, ресурси- под формата на инициатива или чисто финансови средства, в тази своя идея, мечта и т.н.

362004В крайна сметка, всеки един ще реши да инвестира в нещо, което му носи удовлетворение, удоволствие, ако преценките „за“ и „против“ са добре премерени и не „влачат“ прекалено големи рискове, значи- всичко е на ред и само ще порадваме себе си или близките си.

Така или иначе през настоящия период подчертано трябва да дадем нещо, за да получим, това правило действа подобно на скачени съдове. Ако не сме съгласни, тогава звездите ще намерят друг начин да „приберат своето“- образно казано и пак да сме в  разход над обичайното ниво.

Мотото: „Аз искам“, продължава да звучи остро, дори се усилва през настоящия период и ни подтиква да сме социално по-активни, да търсим и създаваме връзки, да градим „мостове“ с околните, за да постигнем намеренията си. И така е правилно- успехите сега минават през обединяване на усилия, водене на преговори, сключване на договори и споразумения. Добро желание за горе-споменатото има, а онова, което може да спъне този процес е прекалено големите очаквания към ответната страна, също и претенции от рода: „какво давам, а какво получавам“, факт, който ще е като крайъгълен камък за партньорските отношения-лични и делови през тази седмица. Явно е, че трябва да минимизираме подобни съждения, ако желаем да съхраним добрия тон. Общо- сега можем да скрепим отношенията си, ако проявим щедрост, всъщност- точно така ще демонстрираме чувствата си, обратното- ще предизвиква конфликти или други недоразумения.

През седмицата може да се усети емоционален вакуум, а той да преумножи флиртовете, бързото започване на любовни авантюри, които обаче могат да свършат пак така-бързо.

От 17 май Меркурий ще транзитира през Телец, ще успокои мислите ни, в дните на прехода ще сме леко разсеяни, дори объркани, докато се ориентираме в нова обстановка на „обновен начин на мислене“- по-практичен, носещ ползи…

В събота Слънцето се кани да напусне сектора на Телец, а от неделя вече ще транзитира през Близнаци.  Така че през тези дни ще се движим повече по инерция, според натрупани вече енергии, емоционални преживявания, склонни сме да си правим равносметки- отново в чисто материален аспект, вероятно не без причина.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>