Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.10-21.10.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Може би не ви е лесно да изберете посоката си на развитие в личен и професионален аспект. Причините за това са бързо променяща се обстановка от нови изисквания, условия на съществуване, но и равносметки, стари и неизяснени казуси, които ви застигат и изискват да вземете решение.

Приоритетно получавате важна информация относно вашата работа, ритъм в ежедневието, които могат да ви принудят да смените посоката, така че да се чувствате по-спокойни, да избегнете ескалиращо напрежение, което е провокирано предимно от външни фактори, съответно личности, за чиито действия по някакъв начин и вие трябва да отговаряте или се натоварвате с последици.

Все пак това е отличен период да защитите интересите си, да демонстрирате потенциала си и повечето от вас ще действат точно така- ще се въвличат в бурни полемики, в които чрез дар словото си ще преобръщат тенденциите в своя полза, независимо дали става въпрос за кариерното ви развитие, парични потоци или лични връзки.

Хора стоящи далеч от вас ви указват подчертано въздействие, могат да се превърнат в крайъгълен камък за преобразувания. В друг случай вие се концентрирате върху уреждането на документи, може и правни казуси, които пак така ще имат отражение върху финансовото ви благополучие. Моментът е ключов да насочите тези теми в оптимално позитивна за вас посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>