Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.10-21.10.2018г. Зодия Везни

Везни

Звездите ви подтикват да проявите максимална инициативност, за да удовлетворите ваша сърдечна мечта или поне- да защитите интересите си, приоритетно- да въздействате позитивно на финансовата си сигурност, но не само. Вие сте в силен период, през който можете да увеличите благосъстоянието си, сега всичко зависи предимно от вашите действия в определена и обогатяваща посока, а резултатите ще ги материализирате с пик от събития до средата на ноември.

За сега вероятно се налага да сте по-внимателни на теми приходи-разходи, вероятността да се дестабилизирате материално е повече от голяма, защото инвестирате в хоби, любими хора или развлечения. В друг случай-това може да бъдат стари дългове, които напомнят за себе си.

Все пак не позволявайте подобни теми да се превърнат в повод за недоразумения между вас и любими хора.

Мнозина изпитват спонтанен стремеж да променят нещо в линията си на поведение, дори външен вид и така е правилно, може да се превърне в повод с по-голяма лекота да преобърнете евентуални предизвикателства в позитиви, да постигате успехи, печелите симпатии и онова, към което се стремите.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>