Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.10-21.10.2018г. Зодия Дева

Дева

Седмицата е изпълнена с много емоционални разговори, новини, които могат да касаят ваши роднини, близки или професионалната ви реализация, а понякога и здраве. Каквото и да е, това може да се превърне в повод да преосмислите всичко ценно за вас, да пренаредите приоритетите си, да промените ритъма в ежедневието си, а това да има оздравителен ефект-буквално или в преносен смисъл.

Тенденцията може да провокира спорове, в които се борите за своите интереси и повечето от вас успяват да превъртят предизвикателствата в позитиви. Ако все пак това е невъзможно, тогава вероятно ще прелистите нова страница, ще откриете нова реализация, път на развитие, която да ви подхожда повече.

Всичко чуто през настоящия период ще се превърне в повод да преосмислите връзките си. Някой от тях ще се заздравят, защото осъзнавате колко ценни са те за вас, но други ще се скъсат, защото за натрупаните недоразумения, включително и в миналото-не откривате изход.

До 24 октомври вие можете или сте принудени да защитавате интересите си-финансови, но не само. Какво можете да задържите или преумножите- в значима степен се определя през тази седмица и според преговорите ,които проведете.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>