Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.10-21.10.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Все по-важна и водеща тема се превръщат въпроси като условия на съществуване, те могат да обхващат отношения с роднини, партньори, семейството ви, а може и да касаят- недвижимо имущество, благоустройство и т.н. Каквото и да е- сега ще получите достатъчно яснота чрез бурни дебати, новини, които ще получите, особено през първите дни на периода, но не само…Случващото се може да се превърне в повод за  базисни преобразувания в дома ви, в брачните връзки, ще ви помогне да откриете „своето място под Слънцето“ в посока на най-малко напрежение.

Може да имате усещането, че ваши партньори-лични или делови не се държат твърде толерантно, това може да е повод да помислите дали въобще да ги оставите в обкръжението си. В друг случай и някой от вас ще бъдат силно привлечени от енергична, дейна личност, която може да им е особено полезна на различни нива. Тогава е подходящо да обедините усилия с тази персона чрез общи и скрепващи цели, интереси. Повечето от вас действително се нуждаят от подкрепа и само трябва да изберат правилната персона, която демонстрира инициативност, борбеност и е подходяща за сътрудничество, дори и това да изисква известен компромис.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>