Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.10-21.10.2018г. Зодия Рак

Рак

Хора близки до сърцето ви- от партньори до роднини и деца обсебват вниманието ви, изискват по-голяма адаптивност, наместване на пластовете в сърдечните ви дела. Под влияние на случващото се вие може да преосмислите своята линия на поведение, да преоцените важни за вас връзки, защото сте склонни да анализирате в дълбочина случващото се, разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате.

През първите дни на тази седмица водите доста емоционални разговори, изяснявате си чувства, ако има някакви натрупани недоразумения, то те ще ескалират, за да вземете мерки и не ги обикаляте повече. В оптимален случай- това ще се превърне в повод да изчистите спорни теми. Все пак можете да чуете или да изкажете думи, които ще имат дълготрайно отражение и нека те да са във ваша полза или поне да ви помогнат да откриете най-добрата посока на развитие в личен план.

Ако горе-описаното не ви вълнува, тогава акцентът ще бъде върху собствен бизнес, който искате да развиете, хоби, което отнема голяма част от времето ви. Каквото и да е, обединяващо правило е, че това може да се превърне в повод за повишени разходи.

Внимавайте само чисто финансови въпроси да не застават между вас и любимите ви хора. При всички случаи ви се налага да инвестирате време или пари в любими хора или занимания, ако прецените, че си заслужава- действайте без напрежение и това ще бъде забелязано, оценено по достойнство.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>