Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.10-21.10.2018г. Зодия Риби

Риби

Въпроси свързани с далечни роднини, хора стоящи далеч от вас-общо, все повече набират скорост и обсебват вниманието ви. В друг вариант-това са промени, които се отнасят до пътувания, документи, юридически казуси. Би следвало с тези приоритети да сте по-внимателни, да се пазите от деструктивни и подмолни, задкулисни действия.

Все пак всичко случващо се ще ви даде импулс да си поставите по-високи цели, да проявите инициативност, която на първо време ще се отрази върху нови възможности, алтернативи на развитие, а после- материална обезпеченост.

До 24 октомври сте в отличен период да спечелите нещо, следствие на подкрепа, до която можете да се доберете от влиятелна личност, партньори-лични или делови.

Ако имате скрити недоброжелатели или процеси, които са извън контрола ви по различни поводи, то те ще бъдат особено видни сега, за да вземете мерки и да се справите, да направите избор, да си изградите стратегия…

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>