Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 15.10-21.10.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Възможно е да съществуват обстоятелства, скрити или паралелни процеси, които да извеждат ежедневието ви извън обичайния ритъм, да внасят смут в душата ви, да се превръща в повод за равносметки, колебания по кой път да помете, нагласи да търсите алтернативи за собственото си развитие.

Ако има някакви тайни процеси, които да ви дестабилизират финансово или да имат подобно отражение върху връзките ви, то те сега ще изплуват на повърхността чрез новини, които получавате, разяснителни разговори, които ще проведете.

Периодът предразполага към засилен обмен на информация, който „осветлява“ всички ъгълчето от вашия живот. Възползвайте се от тази тенденция, за да извлечете ползи, знанието е сила и може да ви помогне да изберете оптимално правилна посока, а алтернативи ще има и често ще са изкушаващи и/или принудителни.

Ако съществуват недоразумения между вас и любими хора, опитайте се да ги изчистите без напрежение, за да не прераснат в нещо по-сериозно през идните седмици…Теми отнасящи се до любов и пари /всичко ценно за вас/- е на път да промени своята стойност, усетете на къде духат ветровете ,вслушвайте се в изказани думи, все още можете да въздействате, приоритетно до 24 октомври, после тенденциите се „запечатват“ поне за идния месец …

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>