Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 15.10-21.10.2018г. Зодия Телец

Телец

Ако в партньорските ви отношения съществуват стари и неизяснени въпроси, спорни теми, които са определящи за бъдещото ви развитие- в личен, че и професионален аспект, то те ще напомнят отново за себе си. Вероятно мнозина ще чуят интересни и „осветляващи“ думи от близките си, могат да получат насоки, които да определят вектора им на развитие. Разбирате в по-ярки краски какво очакват и изискват другите от вас, въпрос на избор е от ваша страна дали ще отговорите на очакванията им. В оптимален вариант ще се опитате да съвместите вашите и чуждите интереси, така че да завоювате по-престижни позиции или поне да утвърдите настоящите.

Това не винаги ще е лесно, може да ви изглежда, че околните и важни за вас личности, влияещи силно на социалния ви статус се държат непоследователно и нелогично. Дори и на практика да е така, ако действате целесъобразно и без да губите желанията си от поглед, ще успеете да завоювате своеобразна победа,  да се сдобиете с популярност, която ще се закодира трайно в имиджа ви като минимум, а за по-амбициозните- обществено положение.

Разяснителни разговори с лични и делови партньори през настоящия период и особено през втората му част ще определят много или всичко, което ви очаква през идния близо месец, че и повече. Нека събитията са във ваша полза, можете да влияете на тенденциите по оптимално позитивен начин, ако действате стратегически, ако избирате правилния подход.

Евентуални недоразумения ще се изгладят трудно, могат да се окажат дълготрайни, имайте го предвид и бъдете по-внимателни, въпреки провокациите…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>