Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 16.04-22.04.2018г. Зодия Телец

Телец

Вие продължавате да сте под влияние на силната опека на Венера, която ви дава шансове да градите смели планове, включително и за по-далечното бъдеще. Можете да разчитате на подкрепа от страна на по-възрастни и влиятелни личности, хора стоящи далеч от вас-буквално или в по-общ смисъл, това може и да са институции…

Ако приоритетите ви са свързани с пътувания, повишения, разрешение на юридически казуси- можете да извършите своеобразен пробив в избраното направление, стига да сте достатъчно инициативни.

С по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии и одобрение. Така можете да срещнете любовта, може да скрепите настоящите си взаимоотношения. Но у повечето от вас съществува някакъв емоционален вакуум или глад за повече внимание, любов и страст…Това може да ви подтикне да се отдадете на изкушение или да предприемете действия, които все пак ще ви подействат обогатяващо. Околните се превръщат в мост към успехите ви, но се пазете от преувеличени очаквания и не забравяйте, че всяко нещо си има цена.

Възможно е нещо тайно или извън контрола ви да ви тормози- това може да са ваши собствени желания, а може да е поведение от страна на околните. Сега подобни въпроси придобиват неконтролируем характер, изненадват ви, но поне през втората част от периода ви дават повече яснота, помагат ви да вземете оптимално правилни решения и избор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>