Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.07-22.07.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази и следващата седмица  може да извършите важни стъпки,  които да въздействат положително на материалното ви състояние.  В значима степен обаче,  шансовете които ще ви се предоставят свързани с минали действия,  често под формата на развръзка,  награда или т.н.

Все пак през тази и следващата седмица, са възможни загуби, които са натрупани дългове, продуцирани са от партньори /лични или делови/ или ви подтикват силно да смените посоката си на развитие. Не е изключено и просто да сте под въздействие на повишени разходи, които да допринасят за чувството ви на щастие, например- пътувания за удоволствие или друго…Въпреки всичко може да ви се струва,  че трябва да жертвате нещо,  за да получите друго- чисто финансово или под формата на морално удовлетворение.  Налага ви се да разчитате предимно на себе си  и имате възможност точно сега да демонстрирате най-доброто от себе си,  то ще бъде забелязано и оценено по достойнство със съответните последици.  Възниква стара идея или шанс,  които са свързани с повишение или смяна на средата. Това може да е следствие на подкрепа от страна на хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, че и чужденци.

Моментът не е подходящ да се започва нещо качествено ново, а само да се възползвате от минали успехи и да ги надградите, умножите и да продължите зададеното направление.

През втората част на периода можете да подобрите средата си на съществуване, да хармонизирате семейните отношения…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>