Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.07-22.07.2018г. Зодия Везни

Везни

Продължавате да бъдете в ключов период относно кариерното ви развитие или имидж като минимум.  През тази и следващата седмица могат да възникнат знакови събития,  които да преобразят живота ви и нека те ви зарадват!  В повечето случаи това ще е награда или развръзки на вече зададени тенденции. Новото начало след това Слънчево затъмнение има подобно изискване, да се надградяд, разширят минали успехи, а ако това е невъзможно да се направи рязък завой, а обновяването в живота ви да продължи едва след 11 август, което ще включи и по-голяма социална активност, шанс да постигнете по-добри резултати, но  в нова среда и т.н.

Все пак ако се наложи някаква кардинална промяна,  която не е твърде по вкуса ви,  би трябвало да го приемете като нещо положително,  което ще промени пътя ви на развитие и ще ви насочи към вашата предопределеност, там, където в пълна степен ще можете да  демонстрирате потенциала си.

През втората част от периода нарастват шансовете да спечелите нещо- чрез тайна опека,  покровител или по един неочакван начин,  в друг вариант-  това може да са алтернативни източници на доходи и е въпрос на избор дали ще ги приемете или не. Ежедневието ви е извън обичайния ритъм или рутинната работа не ви е твърде по вкуса,  хубаво е да намирате време и за почивка.

В любовта-  мнозина ги  владеят силни чувства, но и хладни, практични оценки, така че  на този етап вашите чувства и/или връзки  са скрити или се ревизират…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>