Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.07-22.07.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Новолунието на 13-ти юли не ви оказва силно въздействие  или поне това е за по-кратък период,  да кажем за идния месец.  Все пак,  то може да ви насочи към неизяснени въпроси  от миналото,  които касаят широк диапазон от приоритети-  професионална реализация,  партньорски отношения,  че и здраве.

Ако има някакви тайни процеси в живота ви,  които подриват успехите и чувството ви на щастие,  те ще бъдат особено очевидни през тази и следващата седмица.

Същевременно,  това е прекрасен период да оставите нещо зад гърба си,  което повече ви пречи,  отколкото помага.  Това е хубаво време да отстраните вредни навици,  хора и ангажименти,  които не са здравословни за вас-  буквално и в преносен смисъл.

През тази  седмица Съдбата може да ви върне стар партньор,  но ако имате и врагове  от миналото,  те също ще напомнят за себе си. Не е изключено разходите  да нараснат,  но това може да са полезни инвестиции във вашия дом или нещо,  което подобрява фона ви съществуване.

През втората част от периода вие можете да разчитате на вашето семейство,  да хармонизирате още повече отношенията си или да изчистите евентуални недоразумения.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>